Kronika aktivnosti KSA - siječanj 2015.

Žive jaslice u Sarajevu

Ovogodišnja Božićna priča sa svojim programom ispunila je radošću kako najmlađe tako i najstarije. Pročitajte više »

NA POČETKU I NA KRAJU JEDNE NOVE GODINE (nakon poplave)

Godina 2014.duboko će ostat u našim sjećanjima, na našim leđima... Pročitajte više »

Dodjela stipendija studentskog Fonda "Kap dobrote"

18. studenoga studentima koji redovito studiraju na sveučilištima u Bosni i Hercegovini dodijeljene su stipendije studentskog Fonda "Kap dobrote", koji djeluje pod okriljem HKO "Kruh sv. Ante" i FMC "Svjetlo riječi". Pročitajte više »

Dječji vrtić FRAMICA

Ovih dana mjeseca studenoga 2014. izvođač radova za ogradu ,,Metalos,, Kreševo je ugradio metalnu ogradu i vrata za ,,vanjski prostor,,. Pročitajte više »

Proslava patrona

Prošloga tjedna 14. studenoga, u našoj samostanskoj crkvi i svetištu proslavili smo patron: sv. Nikolu Tavelića, prvog hrvatskog sveca i mučenika. Pročitajte više »

Pomoć mladima s poplavljenih područja

U Franjevačkom samostanu u Tolisi HKO „Kruh sv. Ante“ podijelio studentima do sada najviše stipendija... Pročitajte više »

TZ „Izvor“ otvorila svoja vrata i ženskim klijentima

Dugogodišnjim zalaganjem uspjeli smo obezbijediti uvjete kako bismo proširili naš rad i sa osobama ženskog spola... Pročitajte više »

Predškolska ustanova FRAMICA Busovača

Dječji vrtić FRAMICA u Busovači koji vodi HKO ''KRUH SV. ANTE'', je predškolska ustanova koja se bavi njegom, odgojem i obrazovanjem djece predškolske dobi od navršene prve godine života do polaska u školu. Vrtić je jedina ustanova te vrste na području Busovače... Pročitajte više »

Potpora župama s poplavljenih područja

HKO Kruh Sv. Ante je iz svojih sredstava, u suradnji s Provincijalatom Bosne Srebrene, pružio i financijsku pomoć za pet najugroženijih župa, koje su bile zahvaćene ovogodišnjim svibanjskim poplavama. Po pet tisuća KM je uplaćeno... Pročitajte više »

Obnova kuća na poplavljenim područjima

U kolovozu i rujnu se započelo obnovom kuća, stanova, osnovnog smještaja na poplavljenim područjima... Pročitajte više »

Poziv za pomoć

Draga braćo i sestre, suradnici Kruha sv. Ante! Svjedoci smo poplava koje su se sručile na našu domovinu, te zemlje u okruženju. Ovo more tuge koje je svuda oko nas ujedno je i poziv da se bolje organiziramo i upitamo što nam je činiti kako bismo što lakše prebrodili katastrofu. Pročitajte više »

Pomozimo u poplavama

HKO „Kruh sv. Ante“ uz Božju pomoć i dobre ljude neumorno pomaže svima koji su stradali od POPLAVA! Ovo more zla koje se sručilo na našu domovinu i zemlje u okruženju, opominje nas i potiče na rijeku LJUBAVI kojom ćemo barem djelomično pomoći najugroženije! Pročitajte više »

Brisbane i Gold Coast

Nakon Canberre, Wollongonga i Hrvatskih misijskih centara St. John Park, Blacktown i Summer Hill, stigao sam i kod fra Nikice Zlatunića u Brisbanu. Fra Nikica je ovdje već dvadeset i pet godina, od promjena 1989.godine. Prije toga bio je na župi Vitez, Livno i Nova Bila u BiH. Pročitajte više »

Tijelovo u Sydneyu

Susret s Australijom svaki dan donosi nova iznenađenja. Ne samo da sam iznenađen ljepotom ove zemlje, krajolika i snagom građana koji paze na urednost svakog komadića zemlje, nego još više sam zadivljen ljudima, običajima, snagom zajednica ljudi s kojima se susrećem. Pročitajte više »

Prospekt KSA 2015.

FMSC

Ovisnost je simptom više! Potraži pomoć!

Obavijest

Slobodno 1 žensko i 2 muška mjesta u Franjevačkom međunarodnom studentskom domu.Za više informacija kontaktirajte nas na broj 033 728 869 ili mailom mladi.ksa@gmail.com.

Uprava FSD-a

Prospekt Framica Busovača

Dječji vrtić FRAMICA u Busovači (FOTO)

-

Dječji vrtić u Busovači (FOTO)

-

Dodjela stipendija 2014. (FOTO)

-

Rezultati natječaja STIPENDIJE 2014-2015.

Intervju sa fra Josom Oršolićem, ravnateljem «Kruha Svetog Ante»

  • Kruh svetog Ante hrani siromašne, nemoćne i potrebite Bosne i Hercegovine te Hrvatske Kruh svetog Ante hrani siromašne, nemoćne i potrebite Bosne i Hercegovine te Hrvatske
DownloadSitemapLinkovi

Copyright © 2015 Kruh svetog Ante. Sva prava pridržana.